1
Masatoshi Ishikawa, Kunio Mizuno: Floating island with water-purifying effect, plant-cultivation bag and method for purifying water. Inoac Corporation, Dia Corporation, Ishikawasangyo Yugenkaisha, Sughrue Mion Zinn Macpeak & Seas, September 1, 1998: US05799440 (19 worldwide citation)

A floating island with a water-purifying effect of the present invention has a floating body and an agent container. The floating body includes a planter made of a foamed resin, soil contained in the planter and plants planted in the soil. A plurality of openings are provided in the bottom of the pl ...


2
Toyosawa Manabu: Utensil for drying laundry. Dia Corporation, February 15, 2000: JP2000-042294

PROBLEM TO BE SOLVED: To improve an appearance of frames of a laundry-drying utensil. SOLUTION: A laundry drying utensil has frames and two or more clothespins suspended from the frames through a suspending member 50. And the washing drying means is provided with a connecting part 51 having a genera ...


3
Toyosawa Manabu: Laundry drying utensil. Dia Corporation, February 15, 2000: JP2000-042293

PROBLEM TO BE SOLVED: To prevent a hook part from being engaged and entangled with a frame or clothespins or the like by a method wherein on the frame of a laundry drying utensil, an engaging part by which the hook part to be engaged with a clothes pole or the like, can be engaged is provided, and w ...


4
Toyosawa Manabu: Utensil for drying laundry. Dia Corporation, February 15, 2000: JP2000-042295

PROBLEM TO BE SOLVED: To provide a laundry-drying utensil wherein a clothespin can be engaged and contained in a containing case and the clothespin can be operated and contained easily. SOLUTION: A washing drying means is provided with a frames 20a and 20b provided with a groove 26 having a section ...


5
Toyosawa Manabu: Flock remover for washing machine. Dia Corporation, March 21, 2000: JP2000-079296

PROBLEM TO BE SOLVED: To lessen the color drop and color fading of wash by utilizing a flock remover for a washing machine. SOLUTION: This flock remover is provided with a bag body 2 for capturing washing flocks and a metallic material for decreasing the chlorine contained in washing water by coming ...


6
Toyosawa Manabu: Flock remover for washing machine. Dia Corporation, March 21, 2000: JP2000-079297

PROBLEM TO BE SOLVED: To lessen the color drop and color fading of wash by utilizing a flock remover for a washing machine. SOLUTION: This flock remover is constituted by slidably providing a member 20 for hanging an annular frame 10 disposed in the mouth part of a bag body 1 for capturing washing f ...


7
Toyosawa Manabu: Color drop decreasing implement. Dia Corporation, March 21, 2000: JP2000-079294

PROBLEM TO BE SOLVED: To lessen the color drop of wash by feeding this implement together with the wash into the washing tank of a washing machine, etc., and using the implement. SOLUTION: A case consisting of copper mesh and a chlorine decreasing material 40 of a concentric ring shape are housed in ...


8
Toyosawa Manabu: Belt hanger. Dia Corporation, April 27, 1999: JP1999-113726

PROBLEM TO BE SOLVED: To hook and hang a belt by providing an engaging hole capable of inserting and engaging an engaging projecting part for fastening a belt projectingly provided on the rear side surface of a buckle. SOLUTION: A belt hanger is provided with a hanger body 10 and a hooking part 20 f ...


9
Toyosawa Manabu: Belt hanger. Dia Corporation, April 27, 1999: JP1999-113725

PROBLEM TO BE SOLVED: To prevent a turning pin of a buckle from falling down, to easily detach the buckle and to hang a belt nearly straight. SOLUTION: A pair of hooks 42 and 42 for simultaneously hook the frame- form buckle B1 of the belt are provided at an interval, to which the turning pin P of t ...


10
Toyosawa Manabu: Cleaning tool. Dia Corporation, January 7, 2000: JP2000-000199

PROBLEM TO BE SOLVED: To provide a cleaning tool which can save resources. SOLUTION: A pair of supporters 3a, 3b is provided on a base part 1 to which a cleaning member 2 is fixed, and a grip part 5 having a flexible forked connection 4, which can be releasably connected to the supporters, is provid ...



Click the thumbnails below to visualize the patent trend.